O ploiesteanca s-a trezit cu hotii in podul casei! Politistii au intervenit la fix!

Publicat in Eveniment 29 Aprilie 2015 697 ori
Google+ WhatsApp
O ploiesteanca s-a trezit cu hotii in podul casei! Politistii au intervenit la fix!
O ploiesteanca s-a trezit cu hotii in podul casei! Politistii au intervenit la fix!

În noaptea de 28 spre 29 aprilie a.c., în jurul orei 00.00, la Dispeceratul Poliției municipiului Ploiești a fost primit un apel 112, de la o femeie care sesiza faptul că, în podul locuinței sale ar fi pătruns doi bărbați care ar fi intenționat să sustragă mai multe bunuri.

 

          Deplasându-se la fața locului, în baza descrierilor furnizate de către solicitantă, polițiștii au depistat, în zona adiacentă imobilului, pe o stradă din apropiere, doi bărbați care ar fi corespuns semnalmentelor și care ar fi fugit la vederea echipajului de poliție.

          Pornind în urmărirea celor doi, polițiștii i-au interceptat și imobilizat, conducându-i la sediul Secției nr. 1 Poliție, unde au fost identificați și audiați.

          Despre cei doi bărbați s-a stabilit că ar fi pătruns în locuința apelantei cu intenția de a sustrage mai multe electronice pe care aceasta le-ar fi avut depozitate în pod, însă ar fi fost descurajați de intervenția promptă a polițiștilor.

          În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.