Stațiunea Sinaia, curățată de elevi și angajații primăriei

Publicat in Eveniment 03 Aprilie 2015 1175 ori
Google+ WhatsApp
Stațiunea Sinaia, curățată de elevi și angajații primăriei
Stațiunea Sinaia, curățată de elevi și angajații primăriei

Zeci de elevi, membri ai unei asociaţii culturale şi angajaţi ai Primăriei Sinaia participă, în această perioadă, ca voluntari, la acţiuni de ecologizare şi înfrumuseţare a domeniului public al staţiunii de pe Valea Prahovei, în cadrul unei campanii iniţiate de autorităţile locale.

 

Aproximativ 20 de elevi ai Colegiului "Mihail Cantacuzino" din Sinaia, împreună cu reprezentanţi ai unei asociaţii culturale şi cu 27 de angajaţi ai Primăriei Sinaia, vor vopsi, vineri, 600 de metri de balustradă la intrarea în staţiunea de pe Valea Prahovei dinspre Bucureşti.

Tinerii şi angajaţii Primăriei participă ca voluntari la această acţiune, iar lucrările de înfrumuseţare a intrării în staţiune au loc începând cu ora 14.00, a declarat ofiţerul de presă al Primăriei Sinaia, Mădălina Roşu.

Acţiunea de vineri are loc în cadrul unei campanii iniţiate de Primăria Sinaia, campanie denumită "Verde Crud", care se desfăşoară în această staţiune de un deceniu. Obiectivele campaniei sunt curăţarea străzilor, trotuarelor şi rigolelor, ecologizarea coastelor montane şi a văilor râurilor şi izvoarelor, acţiuni de conştientizare a populaţiei privind importanţa protejării mediului şi a colectării selective.

În această primăvară, voluntarii au ecologizat deja locurile din zona Capelei Ştirbei, Mănăstirii Sinaia, Valea Peleşului şi Aleea Bucegi.

Campania "Verde crud" se desfăşoară la Sinaia până în 10 aprilie.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.