Elevii din Prahova pot petrece SĂPTĂMÂNA ALTFEL la Afi Palace Ploiești

Publicat in Eveniment 02 Aprilie 2015 1012 ori
Google+ WhatsApp
Elevii din Prahova pot petrece SĂPTĂMÂNA ALTFEL la Afi Palace Ploiești
Elevii din Prahova pot petrece SĂPTĂMÂNA ALTFEL la Afi Palace Ploiești

In perioada 6 – 10 aprilie, cu ocazia programului Scoala Altfel, AFI Palace Ploiesti a pregatit pentru elevii judetului Prahova, un program complex, plin de activitati educative si recreative.

 

Timp de cinci zile, in intervalul 10:00 – 18:00, elevii claselor I-XII vor fi invitati sa participe la ateliere tematice, demonstratii si numeroase alte activitati printre care, ateliere de pictura, modelaj, quilling, brutarie si patiserie, creatie florala, make-up, hairstyle, design vestimentar, instruiri pentru prevenirea si stingerea incendiilor, demonstratii de dans popular si multe alte evenimente interactive.

Partenerii programului din acest an sunt Inspectoratul Școlar, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova, Inspectoratul Județean de Poliție, Liga Studenților de la Facultatea de Petrol și Gaze Ploiești, Cora, Atelierele Ilbah, Moving Express.

Cei de la Atelierele Ilbah vor organiza de luni până joi ateliere de make-up, hair-styling, creație florală, design vestimentar și consiliere, astfel, cei interesați, au posibilitatea să aleagă din variantele propuse. De asemenea, cu sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență și a Inspectoratului Județean de Poliție, în AFI Palace Ploiești vor fi organizate o serie de activități cu ajutorul cărora elevii vor afla informații despre intervențiile efectuate în situații de urgență precum și felul în care, de exemplu, se prelevează amprentele.

Copiii vor descoperi în AFI Palace Ploiești un punct de informare preventivă, costume de pompieri, o autospecială pe care o pot explora în parcarea centrului comercial și multe alte surprize. În plus, luni vor putea asista la un un exercițiu demonstrativ de descarcerare.

Pentru iubitorii de sporturi și dansuri, AFI Palace Ploiești a pregătit luni, între 12:00 – 14:00 un program special de demonstrații arte marțiale pentru copii, susținut de trupa Kokki din Cornu, precum și demonstrații de dans popular.

Parte a programului oferit în cadrul săptămânii altfel, Liga Studenților de la Facultatea de Petrol și Gaze Ploiești a pregătit pentru elevi traininguri de comunicate, teambuilding și voluntariat. Hypermarket-ul CORA va organiza special pentru programul “Școala Altfel”, ateliere de brutărie și patiserie, de luni până vineri între 10:00 – 12:00, în cadrul cărora, copiii vor avea astfel ocazia să învețe cum se prepară pâinea sau alte produse de patiserie.

Surprizele pregătite în cadrul programului Școala Altfel vor fi completate și de către Moving Express, prin susținerea unor ore de fitness împreună cu un instructor dedicat.

Nu în ultimul rând, Ploiești On Ice îi așteaptă pe copiii care vor alege să își petreacă timpul pe gheață, cu tarife speciale, aceștia având acces la patinoar cu doar 2 lei.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.