Mărturiile CUTREMURĂTOARE ale martorilor ACCIDENTULUI AVIATIC din Franța

Publicat in Eveniment 24 Martie 2015 827 ori
Google+ WhatsApp
Mărturiile CUTREMURĂTOARE ale martorilor ACCIDENTULUI AVIATIC din Franța
Mărturiile CUTREMURĂTOARE ale martorilor ACCIDENTULUI AVIATIC din Franța

Mai mulţi martori au povestit că au văzut avionul Airbus A-320 chiar înainte ca acesta să se prăbuşească în Alpii francezi. Zborul 4U9525 pe ruta Barcelona - Dusseldorf a dispărut de pe radare la aproximativ o oră de la decolare. La bordul aeronavei companiei Germanwings se aflau 150 de persoane, între care şase membri ai echipajului.

 

TRAGEDIA AVIATICĂ din Franţa face înconjurul Europei, marţi. Mai mulţi martori oculari au relatat filmul ultimelor clipe dinaintea prăbuşirii aeronavei Airbus A-320 în Alpii francezi.

O localnică a povestit pentru "Le Parisien" că a auzit o bubuitură puternică şi a văzut că avionul zbura "mai jos decât ar fi fost normal", dar că nu a văzut nicio dâră de fum.

Un alt martor ocular a relatat pentru "Le Figaro" că a văzut avionul chiar cu puţin timp înainte ca acesta să se prăbuşească. "Nu l-am văzut mult, doar 2-3 secunde. Avionul zbura foarte jos, undeva la 1500-2000 de metri. M-am gândit că aşa nu va trece niciodată de munţi. Apoi am auzit o bubuitură", a povestit Sébastien Giroud.

Jean-Marie, o localnică din satul Prads-Haute-Bléone, a remarcat şi ea aeronava care zbura la o altitudine neobişnuit de mică. "Am văzut un avion alb cu coada portocalie. A mai văzut avioane mici, de agrement dar nu aşa de mari. După mine, avionul zbura foarte jos, poate la vreo 800 de metri de sol. Mi-am dat seama că era în coborâre pentru că botul era mai jos decât coada, dar nu se putea spune că era în picaj. Nu m-am alarmat, nu am văzut fum sau altceva. Mi-am spus că probabil a pierdut altitudine şi că va urca din nou. Cred că l-am văzut cam cinci secunde, înainte să dispară după munţi", a povestit martorul.

O localnică din Vernet, o altă localitate din împrejurimi, spune că a auzit "o bufnitură puternică" şi a văzut "o coloană de fum". "Din centrul satului până la locul prăbuşirii cred că sunt în jur de 3 kilometri în linie dreaptă. Dar suntem la munte şi este zăpadă foarte multă", a povestit femeia, adăugând că mai mulţi localnici au urcat pe vârful Mariaud, unul mai uşor accesibil, de unde au putut vedea epava avionului.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.