Prahovenii refuză CARDURILE DE SĂNĂTATE. Ce motive invocă

Publicat in Eveniment 17 Martie 2015 808 ori
Google+ WhatsApp
Prahovenii refuză CARDURILE DE SĂNĂTATE. Ce motive invocă
Prahovenii refuză CARDURILE DE SĂNĂTATE. Ce motive invocă

Aproximativ o sută de carduri de sănătate au fost refuzate de beneficiari din Prahova din motive religioase, la nivelul judeţului fiind deja distribuite aproximativ 96,5% din totalul cardurilor emise.

 

Preşedintele Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Prahova, Simona Mihai, a declarat că pentru acest judeţ au fost tipărite 529.767 de carduri de sănătate, din care 96,4% au fost distribuite titularilor în teritoriu prin Poşta Română, restul fiind direcţionate către CAS.

Aproximativ 5.500 au fost distribuite fie direct beneficiarilor care au venit să le ridice de la sediul instituiţiei, fie unui număr de 129 de medici de familie care au solicitat cardurile asiguraţilor de pe listele proprii.

Simona Mihai a precizat că aproximativ o sută de carduri de sănătate au fost refuzate de beneficiari din motive religioase.

Din totalul cardurilor distribuite, doar 73.456 de au fost activate până în prezent.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.