Ninge pe Valea Prahovei

Publicat in Eveniment 03 Februarie 2015 Actualizat: 03 Februarie 2015 579 ori
Google+ WhatsApp
Ninge pe Valea Prahovei
Ninge pe Valea Prahovei

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naționale cu circulația întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a unor evenimente rutiere.

 

Pe DN1, pe Valea Prahovei, dar și în județul Brașov, ninge ușor, partea carosabilă fiind umedă. Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată mai ales în serpentine.

Pe câteva drumuri naționale care străbat zone montane înalte se circulă în condiții de iarnă, fără restricții, stratul de zăpadă fiind în amestec cu material antiderapant. Cel mai important dintre acestea este DN67C Novaci — Rânca.

În județele Vaslui, Gorj și Vâlcea, traficul rutier se desfășoară în condiții de ceață. Recomandăm folosirea luminilor de întâlnire, iar în cazul în care vizibilitatea scade semnificativ și a celor de ceață.

În județul Hunedoara, în intervalul orar 9,00 — 17,00, din cauza unor lucrări la un pod circulația rutieră pe DN76 se desfășoară pe un fir în zona Șoimuș (tronsonul kilometric 0 — 0+900 de metri). Se preconizează că lucrările vor fi încheiate mâine.

În județul Buzău, pe DN 10 Buzău-Brașov, în zona lacului Siriu, din cauza degradării unor grinzi ale viaductului Stânca Teherău se mențin restricțiile pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Există și restricție de viteză de 10 km /h.

Rute ocolitoare pentru traficul greu:

DN1B Buzău — Ploiești, DN1A Ploiești — Cheia — Săcele;

DN10, km 47+100, DJ 102B Cislău, Gura Bâscei — Vălenii de Munte, DN1A Vălenii de Munte — Cheia — Săcele.

Pe DN57 Eșelnița — Dubova, în județul Mehedinți, în trei zone se circulă pe o bandă, alternativ, din cauza unor alunecări de teren produse anul trecut.

În județul Timiș, circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricționată pe  DN68A Lugoj — Traian Vuia, între kilometrii 3+190 si 27+500 de metri, din cauza unor alunecări de teren care au afectat corpul drumului. Ruta ocolitoare este  DN6(Centura Lugoj)   — autostrada A6   (Lugoj — nodul rutier Balint) — autostrada  A1  (nodul rutier Balint — intersecție cu  DN68A). 

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.