APLICAŢIE ONLINE: Calculează-ţi anul în care vei ieşi la pensie

Publicat in Eveniment 19 Ianuarie 2015 19210 ori
Google+ WhatsApp
APLICAŢIE ONLINE: Calculează-ţi anul în care vei ieşi la pensie
APLICAŢIE ONLINE: Calculează-ţi anul în care vei ieşi la pensie

Casa Naţională de Pensii Publice a pus la dispoziția utilizatorilor o aplicație care permite calcularea vârstei de pensionare în funcție de anul nașterii.

 

Aplicația care îţi permite să îţi calculezi vârsta de pensionare în funcție de anul nașterii poate fi accesată de AICI, însă trebuie să ții cont că datele pe care le primești au caracter informativ. Informaţiile sunt calculate pentru condiţii normale de muncă în sectorul civil. 

CLICK PE IMAGINE PENTRU A INTRA ÎN APLICAŢIE

Comisia de muncă a Camerei Deputaţilor a avizat favorabil, proiectul de lege iniţiat de Guvern care prevede egalizarea vârstei de pensionare la femei şi bărbaţi la 65 de ani. Proiectul aprobat de comisie mai prevede că această creşterea vârstei de pensionare la 65 de ani va fi făcută eşalonat, până în 2035, la femei şi 2015 pentru bărbaţi.

Proiectul Guvernului a fost însă aprobat de comisie și urmează să fie supus dezbaterii plenului Camerei Deputaţilor, care este for decizional. Anterior, Senatul a adoptat proiectul.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.