RECORD! Cea mai CALDĂ DIMINEAŢĂ de 19 ianuarie din ultimii 50 de ani

Publicat in Eveniment 19 Ianuarie 2015 985 ori
Google+ WhatsApp
RECORD! Cea mai CALDĂ DIMINEAŢĂ de 19 ianuarie din ultimii 50 de ani
RECORD! Cea mai CALDĂ DIMINEAŢĂ de 19 ianuarie din ultimii 50 de ani

În multe zone din ţară, dimineaţa zilei de 19 ianuarie 2015 a fost cea mai caldă înregistrată la această dată în ultima jumătate de secol. În jurul orei 10.00, se înregistrau până la 12 grade în sudul Banatului şi temperaturi pozitive în aproape toată ţara.

 

Pentru mai multe localităţi din vest, nord-vest, dar şi din sud, în Dealurile Subcarpatice, luni, 19 ianuarie, a fost consemnată drept cea mai caldă dimineaţă de 19 ianuarie din ultimii 50 de ani.

Astfel, în Caransebeş, luni în jurul orei 10.00, se înregistrau 8,6 grade Celsius, iar în Mangalia 7,5 grade. Mai cald a fost însă în Moldova Veche, unde mercurul a urcat în termometre până la 10,2 grade şi în Oraviţa unde au fost 11,9 grade Celsius.

Temperaturile minime au fost ridicate cu cel puţin 10 grade Celsius pentru ce ar fi trebuit să aducă a doua decadă a lunii ianuarie în zona ţării noastre, asta pe fondul cerului acoperit de nori şi a prezenţei unei mase de aer cald.

Temperaturile ridicate vor continua până la sfârşitul săptămânii.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.