ALCOOL METILIC, vândut în loc de alcool de consum. Trei persoane AU MURIT, alte trei sunt la spital

Publicat in Eveniment 10 Ianuarie 2015 1711 ori
Google+ WhatsApp
ALCOOL METILIC, vândut în loc de alcool de consum. Trei persoane AU MURIT, alte trei sunt la spital
ALCOOL METILIC, vândut în loc de alcool de consum. Trei persoane AU MURIT, alte trei sunt la spital

INCIDENT GRAV în Călăraşi. Trei bărbaţi din lcoalitatea Dragalina au murit după ce au băut alcool metilic. Substanţa a fost furată de mai mulţi indivizi dintr-un tren şi vândută ca alcool bun de consum. Medicii intervin pentru salvarea altor trei persoane otrăvite. 

 

Poliţia Călăraşi a deschis o anchetă după ce a fost sesizată de medici că doi bărbaţi din Dragalina au decedat în spitale, după ce ar fi băut alcool metilic, iar alţi patru bărbaţi sunt internaţi, doi fiind în stare gravă, şi în acest caz existând suspiciunea de intoxicaţie cu alcool metilic.

Potrivit România TV, cei doi bărbaţi au murit după ce au consumat alcool metilic, în loc de alcool bun de consum. Una dintre victime a murit la Spitalul Pantelimon din Bucureşti, iar cealaltă, la un spital din Călăraşi.

Alte patru persoane au fost internate, în stare gravă, la spitalele din Bucureşti şi Călăraşi, după ce s-au intoxicat şi ele cu alcool metilic.

Una dintre aceste patru persoane nu a supravieţuit însă, acesta încetând din viaţă, sâmbătă seara, la spital. Numărul celor morţi din cauza falsei băuturi a ajuns astfel la trei. 

"Aceste persoane au cumpărat de la anumite persoane alcool şi l-au consumat. Cei care au băut alcool sunt persoane din familii defavorizate, care consumă mereu alcool", a declarat primarul din comuna Dragalina.

Potrivit primelor informaţii, alcoolul metilic a fost furat dintr-un vagon, de mai mulţi romi din localitatea Dragalina, judeţul Călăraşi. Aceştia l-au vândut, mai apoi, ca alcool bun de consum.

O sută de poliţişti au împânzit satul, în căutarea hoţilor, iar medicii au intrat în fiecare casă pentru a găsi persoanele otrăvite. Revoltător este că alcoolul a fost vândut chiar la barurile din localitate.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.