Eveniment CARITABIL organizat de colegii elevului din Liceul Economic, diagnosticat cu LEUCEMIE

Publicat in Eveniment 09 Ianuarie 2015 Actualizat: 09 Ianuarie 2015 3426 ori
Google+ WhatsApp
Eveniment CARITABIL organizat de colegii elevului din Liceul Economic, diagnosticat cu LEUCEMIE
Eveniment CARITABIL organizat de colegii elevului din Liceul Economic, diagnosticat cu LEUCEMIE

Colegii elevului Colegiului Economic ”Virgil Madgearu” din Ploieşti, diagnosticat cu leucemie, au organizat un spectacol caritabil la Casa de Cultura a Sindicatelor Ploiesti pentru a ajuta familia baiatului sa stranga suma de 100.000, necesara pentru transplantul madular care i-ar salva viata.

 

"Imi cer scuze pentru deranj si pentru faptul ca trimit acest mesaj, dar pot spune ca sunt intr-o situatie disperata. Sunt elev in clasa a XII a E4 a Colegiului Economic Virgil Madgearu Ploiesti, iar saptamana aceasta am aflat ca un coleg de clasa a fost diagnosticat cu o boala necrutatoare, LEUCEMIE, chiar inainte de sarbatori. Boala a recidivat, acesta a facut chimetoterapie si multe alte interventii foarte costisitoare, insa de data aceasta cea mai buna optiune este un TRANSPLANT MEDULAR. In momentul de fata este internat la Institutul Clinic Fundeni din Bucuresti, iar noi, colegii lui impreuna cu conducerea liceului am hotarat sa-l ajutam sa stranga uriasa suma de 100 000 euro. La sfarsitul lunii, mai exact pe data de 27 ianuarie, ora 17:30, vom organiza un SPECTACOL CARITABIL la Casa de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti. Spatiul necesar desfasurarii activitatii noastre a fost obtinut prin parteneriat, iar cu banii de pe bilete il vom ajuta pe Madalin. Incercam sa mediatizam acest caz, incercam sa ii oferim o sansa la viata lui Madalin pentru ca este o persoana minunata . Pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor, am invitat personalitati din orasul nostru, Laurian Manta, ne va ajuta si el, elevii din liceu la fel, insa pentru a atrage cat mai multe persoane, pentru a strange banii de care avem atata nevoie, este importanta si prezenta unui nume sonor care ar putea atrage cati mai multi oameni. Incercam sa mediatizam cazul lui Madalin, astfel incat acesta sa poata face operatia si sa fie prezent la festivitatea de absolvire a clasei a XII a.
Va multumesc si imi cer scuze pentru deranj ! O zi frumoasa !
Codul IBAN pentru donatii este : RO75BRDE300SV08302523000"

Accesati AICI pagina de Facebook a evenimentului

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.