Un MAGAZIN IMPORTANT se deschide la Ploiești

Publicat in Eveniment 06 Ianuarie 2015 5995 ori
Google+ WhatsApp
Un MAGAZIN IMPORTANT se deschide la Ploiești
Un MAGAZIN IMPORTANT se deschide la Ploiești

Retailerul grec de jucării Jumbo va deschide în acest an trei magazine în România, la Arad, Ploieşti şi Piteşti.

 

Primul magazin Jumbo din România, cu o suprafaţă de 13.000 metri pătraţi, a fost deschis în octombrie 2013 la Timişoara, în locul fostului hiper­mar­ket Real din nordul oraşului. Al doilea magazin, care se întinde pe 14.000 metri pătraţi, a fost inaugurat pe 9 noiembrie în Bucureşti, în cadrul centrului comercial Arcade de pe Bulevardul Theodor Pallady. În ultimul trimestru al anului trecut, retailerul a inaugurat încă o unitate în Bucureşti (octombrie) şi una în Oradea (noiembrie), fiecare unitate însumând 12.000 metri pătraţi.

În primul trimestru al acestui an compania are în plan să inaugureze un magazin în Arad, urmat în toamnă de unul în Ploieşti şi în decembrie în Piteşti. Toate aceste unităţi vor fi deschise în spaţiile în care şi-a derulat activitatea retailerul german de bricolaj OBI, care a decis să iasă de piaţa românească.

Planurile companiei este să dezvolte o reţea de 12-18 unităţi pe piaţa românească.

În anul fiscal 2013/2014, încheiat la 30 iunie, retailerul a înregistrat, cu doar două magazine, vânzări nete de 8,8 milioane euro şi un profit de 2,14 milioane euro. Totodată, în primul trimestru al anului fiscal 2014/2015 (iulie-septembrie 2014), Jumbo România a avut vânzări de 2,7 milioane euro şi un profit net de circa 384.000 euro.

La finalul lunii septembrie, Jumbo avea în România 193 de angajaţi permanenţi.

Reţeaua Jumbo numără 70 de magazine în Grecia, Cipru, Bulgaria şi România şi un magazin online şi are peste 5.000 de angajaţi. În Macedonia şi Albania, reţeaua Jumbo funcţionează în sistem de franciză. Jumbo este listată din 1997 la bursa de la Atena.

Pe lângă jucării, care reprezintă cea mai mare parte a afacerilor, magazinele companiei oferă produse pentru îngrijirea copiilor, rechizite, produse de sezon, decoraţiuni şi produse pentru locuinţă.

Sursa: Mediafax

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.