Intamplare INCREDIBILA in Cora Ploiesti! Dupa ce s-a plans ca a fost furata la casa de marcat, angajatii au PITIT eticheta de la raft

Publicat in Eveniment 05 Ianuarie 2015 Actualizat: 05 Ianuarie 2015 3280 ori
Google+ WhatsApp
Intamplare INCREDIBILA in Cora Ploiesti! Dupa ce s-a plans ca a fost furata la casa de marcat, angajatii au PITIT eticheta de la raft
Intamplare INCREDIBILA in Cora Ploiesti! Dupa ce s-a plans ca a fost furata la casa de marcat, angajatii au PITIT eticheta de la raft

Cora Ploiesti revine, din nou, in atentia publicului larg si nu cu vreo promotie speciala ci cu o noua isprava demna de asezat cu prioritate in dosarele OPC.

 

O ploiesteanca ne-a trimis pe adresa redactiei un mesaj pe care l-am fi pus sub semnul intrebarii daca nu era insotit de fotografii explicative. De aici, povestea incredibila suna asa:

"Buna seara!
Am achizitionat in data de 26/12/2014 din hipermarketul Cora din incinta Afi Palace Ploiesti o pasta de dinti HIMALAYA COMPLETE CARE mi-sa parut foarte interesanta oferta de la raft avand in vedere ca la pretul de 10.08 era inclus in pachet si un Lip Care. Vazand o super oferta am zis sa-i arat si unei prietene si am facut o poza pretului de la raft.Dupa ce am achitat produsele cumparate constat ca de fapt pe bon pasta de dinti HIMALAYA COMPLETE CARE valora de fapt 11.59 lei. Am mers la relatii clienti sa-i informez de aceasta eroare iar dumnealor mi-a spus ca nu este posibil asa ceva. Aratand poza domnisoara de la relatii clienti a devenit foarte iritata spunandu-mi: " nu aveti voie sa faceti poze in magazinul Cora". Pe un ton superior cheama responsabila de raion informand-o telefonic in prealabil despre ce sa intamplat. Cand aceasta a ajund la relatii clienti a spus sa merg cu dumneaei sa-i arat pretul de la raft. Apoi surpriza la raft pretul la care eu am facut poza disparuse. As dori si eu daca se poate cu ajutorul dvs sa cereti o rezolutie publica din partea hipermarketului Cora cat si a celor de la OPC cum este posibil asa ceva:
1. pretul de la raft sa nu coincida cu cel de la casa de marcat
2. cum isi permit sa trateze in cel mai josnic mod clientul si sa-il "prosteasca pe fata" ?
3. Cum este posibil ca intr-un hipermarket sa dispara subit un pret de la raft cum se face o reclamatie?
Am facut reclamatie si la hipermarketul Cora presupun ca o sa mi se raspunda tot in acelasi "stil nesimtit si zeflemist" de care dau dovada angajatii.
Va multumesc!
Stiu ca sunteti in sprijinul ploiestenilor as dori daca se poate sa ma ajutati in aceasta problema.
"

 

De aceasta data, Ph-online.ro nu va solicita un punct de vedere reprezentantilor Cora, intrucat experientele anterioare au aratat indisponibilitatea acestora de a rezolva problemele semnalata de clientii magazinului, atentia PR-ul Cora fiind axata pe criticarea ziarului nostru!

Avand dovezi in sensul celor prezentate mai sus, Ph-online.ro solicita, pe aceasta cale, OPC Prahova un punct de vedere cu privire la "manevra" miseleasca practicata de angajatii Cora Ploiesti.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.