Demonstraţie VIDEO. Cum poate fi FRAUDATĂ extragerea LOTO

Publicat in Eveniment 03 Ianuarie 2015 846 ori
Google+ WhatsApp
Demonstraţie VIDEO. Cum poate fi FRAUDATĂ extragerea LOTO
Demonstraţie VIDEO. Cum poate fi FRAUDATĂ extragerea LOTO

Un tânăr român ridică un semn de întrebare asupra felului în care bilele sunt extrase din urna loto. s-a folosit de minime cunoştinţe de fizică, o urnă şi câteva bile confecţionate în casă. Şi a postat pe internet un filmuleţ în care arată cum poate fi extrasă din urnă exact bila dorită, cu ajutorul energiei electrostatice


Un român a demonstrat însă că extragerile loto pot fi măsluite cu ajutorul energiei electrostatice. El şi-a confecţionat propria urnă, asemănătoare cu cea din care au loc extragerile la Loteria Rimână, s-a filmat şi a postat totul pe internet.

A introdus în urnă 9 bile albe şi una portocalie. Cele albe au fost atent verificate să nu aibă energie electrostatică. Cheia demonstraţiei a fost însă bila portocalie.

"Această bilă o încărcăm cu energie electrostatică, deja senzorul a intrat în detecţie. Este foarte sensibilă. Senzorul deja este în funcţiune, să vedem cum este extrasă această bilă", spune tânărul şi, într-adevăr, din urnă a işeit bila portocalie.

Demonstraţia tânărului s-a bazat pe un principiu fundamental în fizică, cel al energiei electrostatice, care face ca polii opuşi să se atragă.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.