Spitalul Municipal Ploieşti, dotat cu APARATURĂ NOUĂ

Publicat in Eveniment 24 Decembrie 2014 2146 ori
Google+ WhatsApp
Spitalul Municipal Ploieşti, dotat cu APARATURĂ NOUĂ
Spitalul Municipal Ploieşti, dotat cu APARATURĂ NOUĂ

Un tomograf performant, în valoare de 2,3 milioane de lei, a fost adus zilele trecute la Spitalul Municipal Ploiești. În plus, pentru renovările derulate în ultimii ani, unitatea medicală a primit acreditare din partea Ministerului Sănătății cu un punctaj record.

 

Potrivit primarului Iulian Bădescu, Spitalul Municipal a fost acreditat cu punctaj record pentru unităţile medicale din ţară de către Ministerul Sănătăţi

“A fost renovată o aripă și avem în vedere continuarea lucrărilor, precum și realizarea unui buncăr special pentru tratamentul bolnavilor de cancer“, a spus primarul Ploieştiului.

„A fost achiziţionat şi un aparat de radioterapie în valoare de aproximativ 1 milion de lei, unic în judeţ, care va fi pus în funcțiune din februarie. Instituția avea unul din 1964, depășit. Pentru instalarea tomografului avem deja spațiul amenajat, urmând ca pentru aparatul de radioterapie să facem un spațiu special după sărbători“,a declarat Carmen Dumitru, directorul Spitalului Municipal Ploieşti.

Potrivit reprezentaţilor Spitalului Municipal Ploieşti, înainte de achiziţionarea aparatului de radioterapie, pentru trei minute de astfel de tratament, pacienții erau nevoiți să-și facă programări cu trei luni înainte. Managerul unităţii medicale speră şi la colaborări cu unități medicale din județele limitrofe pentru ca, prin folosirea aparatului de raditerapie, contra-cost, să fie obținuți bani pentru bugetul spitalului.

Sursa: republicanul.ro

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.