Mircea Cosma a verificat stadiul lucrarilor pentru inlaturarea calamitatilor produse de ploile din aceasta vara, in trei comune din Prahova

Publicat in Eveniment 10 Decembrie 2014 Actualizat: 10 Decembrie 2014 744 ori
Google+ WhatsApp

Astazi, presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma si consilierul judetean Rares Enescu au verificat stadiul lucrarilor din comunele Adunati, Provita de Sus si Provita de Jos, lucrari finantate din fondul de rezerva al Guvernului, al Consiliului Judetean si  Consiliilor Locale, lucrari pentru inlaturarea calamitatilor produse de ploile din lunile aprilie-iulie 2014.

 

Lucrarile sunt in stadii avansate de executie in comunele Adunati si Provita de Jos, existand conditii ca pana la sfarsitul anului acestea sa fie terminate.

O problema deosebita o ridica podul de la Provita de Sus care are asigurata partial finantarea, unde ritmul lucrarilor nu permite punerea in functiune in acest an. Dupa cum se vede in imagini, podul are 2 pile in albia raului si deschidere 53 m necesitand grinzi precomprimate pentru traficul greu.

Pentru finalizarea lurarilor urmeaza a mai fi alocate 8 miliarde de lei. CJ Prahova va lua in discutie in sedinta de luni, 15 decembrie, posibilitatea asigurarii unor resurse financiare suplimentare catre Provita de Sus intevenindu-se la Guvernul Romaniei in acelasi sens.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.