Vom avea un nou CENTRU COMERCIAL în centrul Ploieștiului

Publicat in Eveniment 10 Decembrie 2014 1250 ori
Google+ WhatsApp
Vom avea un nou CENTRU COMERCIAL în centrul Ploieștiului
Vom avea un nou CENTRU COMERCIAL în centrul Ploieștiului

Winmarkt va continua procesul de modernizare a centrului comercial Winmarkt din Ploiești și de îmbunătățire a mixului de retaileri și pe parcursul anului 2015. În acest context, pentru perioada următoare, au fost programate o serie de lucrări care vor viza în principal reînnoirea exteriorului centrului comercial. Valoarea totală a investițiilor pe care Winmarkt urmează să le realizeze în Ploieşti este de peste 1 milion de euro.

 

“Odată cu finalizarea acestor lucrări, se va definitiva procesul de sinergie a celor două centre comerciale alăturate, care vor funcționa ca unul singur, sub denumirea de Winmarkt Ploiești. Toate aceste investiții, alături de continuarea eforturilor de îmbunătățire a ofertei comerciale, vor consolida poziția noastră ca principala destinație din centrul orașului Ploiești pentru cumpărături și petrecere a timpului liber”, a declarat Carlo Barban, CEO Winmarkt, potrivit max-media.ro.

Lucrările se vor realiza pe etape, începând cu luna decembrie 2014, urmând a se finaliza în primăvara anului 2015. Principalele îmbunătățiri aduse au la bază conceptul de armonizare vizuală a celor două clădiri alăturate (Omnia și Grand Center) și înglobarea lor într-un proiect comercial unitar.

Astfel, fațada clădirii Omnia va fi complet refăcută, urmând a fi placată cu un material ceramic și iluminată prin benzi continue orizontale. De asemenea, între cele două clădiri se va amenaja o zonă de leisure, ca punct de atracție pentru zona centrală a orașului Ploiești.

La finalul anului trecut a fost inaugurată cea de-a doua pasarelă care face legătura între cele 2 clădiri, construită în scopul fluidizării traficului în interiorul centrului comercial.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.