150 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul FC Petrolul - Concordia Chiajna

Publicat in Eveniment 05 Decembrie 2014 413 ori
Google+ WhatsApp
150 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul FC Petrolul - Concordia Chiajna
150 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul FC Petrolul - Concordia Chiajna

Luni, 08 decembrie a.c., peste 150 de jandarmidin cadrul Grupării Mobile Ploieşti, vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele F.C. Petrolul Ploieşti și Concordia Chiajna.

 

Partida de fotbalva avea locpe stadionul Ilie Oană din municipiul Ploieşti, începând cu ora 20.30.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare la locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă în interiorul stadionului revine clubului F.C. Petrolul Ploieşti, care a încheiat în acest sens un contract cu o firmă specializată de pază.

Jandarmeria recomandă tuturor spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

 

În atenția publicului iubitor al Clubului de Fotbal F.C. Petrolul Ploiești

 

Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Matei Basarab” Ploiești adresează rugămintea să vă implicați în a face ca spectacolul sportiv desfășurat pe stadionul Ilie Oană să fie pe măsura simpatizării clubului și a renumelui cu privire la atmosfera frumoasă ce există pe acest stadion.

În acest sens, vă recomandăm să dovediți permanent o atitudine civilizată prin respectarea regulilor stabilite pentru un astfel de eveniment, în acest fel dând dovadă de respect pentru eforturile depuse de către organizator, jucători și celelalte instituții implicate în desfășurarea acestui ,,spectacol sportiv” în condiții de siguranșă și fair-play.

În cadrul şedinţei de cooperare au fost stabilite toate detaliile cu privire la organizarea şi desfăşurarea acestui eveniment, iar organizatorul competiţiei a comunicat Jandarmeriei, următoarele date:

- accesul spectatorilor este permis începând cu orele 18.30;

- partida va fi urmărită de aproximativ 6.000 de spectatori;

Jandarmeria recomandă spectatorilor să vină la stadion începând cu ora deschiderii porţilor pentru a evita aglomerarea inutilă a acestora, iar pentru spectatorii care nu și-au achiziționat documente de acces până la orele 16.30 în ziua disputării partidei, accesul către casele de bilete se va face numai pe str. Alexandru Vlahuță dinspre str. Poștei și Mihai Bravu.

Ordinea şi siguranţa publică în zona imediată şi în cea apropiată arenei sportive, precum şi menţinerea ordinii publice pe traseele de afluire/defluire ale suporterilor, vor fi asigurate de efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploieşti în cooperare cu celelalte forţe participante.

Pe această cale Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Matei Basarab,, Ploieşti mulţumeşte anticipat spectatorilor pentru comportamentul adecvat, entuziast şi corect de care vor da dovadă şi le urează vizionareplăcută.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.