WOW! Cum arată noua secție de obstetrică şi neonatologie din cadrul Maternității Ploiești FOTO

Publicat in Eveniment 28 Noiembrie 2014 4160 ori
Google+ WhatsApp
WOW! Cum arată noua secție de obstetrică şi neonatologie din cadrul Maternității Ploiești FOTO

Recepţia finală a proiectului “Reabilitarea şi modernizarea secţiilor de obstetrică şi neonatologie” pentru corpul D, etajul 1, din Spitalul Obstetrică Ginecologie Ploieşti a avut loc joi.

 

Proiectul a fost  finanţat  de BEI prin acordul de împrumut nr.22943 ratificat prin  contractul nr.17 din 26.11.2012 iar autoritatea contractantă a fost Ministerul Sănătăţii  prin Unitatea de Management a Proiectelor  a Băncii Mondiale APL 2. Valoarea totală a proiectului a fost 1,7 milioane euro la care se adaugă şi contribuţia Consiliului Judeţean Prahova în valoare de 1 milion de lei.

Finalitatea proiectului a constat în realizarea a 7 Unităţi de Naştere Individuală, 3 Săli de Operaţie, 3 saloane de ATI, reabilitarea Sterilizării Centrale. Toate aceste spaţii au fost regândite, reproiectate şi reabilitate în totalitate, în conformitate cu normele actuale, dotate cu echipament de înaltă performanţă şi calitate. 

În acest moment, proiectul de reabilitare s-a încheiat, urmează procesul de recepţie şi dare în folosinţă, cu toate etapele corespunzătoare. 

La eveniment au participat Fabioara Ionescu, administratorul public al judeţului,  consilierii judeţeni din Comisia de Sănătate -  Ludmila Sfîrloagă, Manta Adrian şi Gheorghe Neaga, precum şi reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii, ai Primăriei Ploieşti, ai Băncii Mondiale, ai DSP Prahova şi ai Spitalului de Obstetrică Ginecologie Ploieşti.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.