A treia ediţie a infotripului "Criteriul primei zăpezi", organizată la Sinaia

Publicat in Eveniment 25 Noiembrie 2014 1378 ori
Google+ WhatsApp
A treia ediţie a infotripului "Criteriul primei zăpezi", organizată la Sinaia
A treia ediţie a infotripului "Criteriul primei zăpezi", organizată la Sinaia
Cea de-a treia ediţie a infotripului "Criteriul primei zăpezi", la care participă zeci de agenţi de turism din Republica Moldova, a început, luni, în staţiunea prahoveană Sinaia, organizatorii anunţând că, după ediţiile din anii trecuţi, numărul turiştilor moldoveni care au venit în România s-a triplat. 

 

Anda Baciu, secretarul general al Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova, care organizează acest infotrip, a declarat că la această ediţie participă 20 de agenţi de turism din Republica Moldova, pe parcursul celor patru zile urmând să fie vizitate unităţi de cazare, domenii schiabile, dar şi obiective turistice din staţiunile Sinaia, Buşteni şi Azuga, potrivit Agerpres.

Conform unui comunicat de presă al APDT Prahova, agenţiile de turism din Moldova au anunţat că, iarna trecută, ca urmare a ediţiilor precedente ale acestui eveniment, numărul turiştilor pe care i-au trimis în România s-a triplat. 

"Agenţiile de turism din Republica Moldova sunt consecvente în interesul lor de a promova vacanţele la munte în Romania, mai ales în perioada sărbătorilor pe rit vechi. Creşterea vânzărilor este aşteptată în următorii 3-4 ani, dar accelerarea acestui termen depinde şi de voinţa României de a se promova cu adevărat", a declarat, potrivit comunicatului, preşedintele APDT Prahova, Adrian Voican. 

Infotripul "Criteriul primei zăpezi" este organizat cu sprijinul Autorităţii Naţionale pentru Turism.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.