Medeea Marinescu și Florin Piersic, desemnaţi CETĂŢENI DE ONOARE ai oraşului Buşteni

Publicat in Eveniment 21 Noiembrie 2014 1749 ori
Google+ WhatsApp
Medeea Marinescu și Florin Piersic, desemnaţi CETĂŢENI DE ONOARE ai oraşului Buşteni
Medeea Marinescu și Florin Piersic, desemnaţi CETĂŢENI DE ONOARE ai oraşului Buşteni

Prestigioșii actori ai teatrului românesc Medeea Marinescu și Florin Piersic au avut parte, miercuri, e de o surpriză de proporții, pusă la cale chiar de edilul-șef de primarul Bușteniului, Emanoil Savin.

 

Acesta le-a conferit titlurile de ”Cetățean de onoare” al orașului Bușteni, în cadrul unei ceremonii găzduite de Centrul Cultural ”Aurel Stroe” din localitate. În aplauzele publicului, aceștia au primit diplome de excelență, câte un trofeu și imense buchete de flori.

Cel mai emoționant moment al serii a fost melodia ”Pe cărările vieții” pe care îndrăgitul actor Florin Piersic a cântat-o pe scenă, împreună cu Emanoil Savin, potrivit telegrama.ro.

Ceremonia-surpriză a fost precedată de comedia romantică ”Străini în noapte”, în regia lui  Radu Beligan, interpretată de actorii Medeea Marinescu și Florin Piersic. Spectacolul, care s-a bucurat de prezența a peste 350 de spectatori, a fost oferit de Primăria Bușteni. 

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.