Festivalul "Studenţiada", în această săptămână, în Ploieşti

Publicat in Eveniment 17 Noiembrie 2014 588 ori
Google+ WhatsApp
Festivalul "Studenţiada", în această săptămână, în Ploieşti
Festivalul "Studenţiada", în această săptămână, în Ploieşti

Uniunea Naţională a Studenţilor din România (UNSR) va organiza de luni până duminică, în 14 centre universitare din ţară, cea de-a noua ediţie a Festivalului "Studenţiada".

"Studenţiada" va reuni evenimente din domenii precum educaţie, mediu, cultură, sport, dezvoltare personală, sănătate, voluntariat sau antreprenoriat social.

"Uniunea Naţională a Studenţilor din România şi-a propus să ofere studenţilor din Bucureşti, Iaşi, Craiova, Timişoara, Târgovişte, Târgu Jiu, Târgu Mureş, Petroşani, Galaţi, Constanţa, Braşov, Ploieşti, Piteşti, Bacău o săptămână plină de activităţi inedite, menite să îi ajute să deprindă competenţe necesare dezvoltării individuale şi să sublinieze rolul important pe care tinerii îl au ca cetăţeni, oferindu-le şansa de a se cunoaşte, de a interacţiona şi de a se implica în proiecte comune, în vederea consolidării ideii de apartenenţă la spaţiul comunitar", susţine comunicatul UNSR. 

Conform sursei citate, studenţii vor primi bilete gratuite la muzeu, operă, film sau teatru şi vor putea participa la competiţii de fotbal, badminton, tenis de câmp, jocuri de sală, şah, table, ciclism. 

Tot în cadrul festivalului sunt anunţate traininguri, workshopuri, conferinţe, expoziţii, dezbateri, seminarii, dar şi petreceri tematice ori concursuri de cultură generală. 

"Festivalul va culmina sâmbătă, 22 noiembrie, cu un concert susţinut de de Voltaj, Vescan şi Doddy, la Rectoratul UPB, iar săptămâna se va încheia duminică, 23 noiembrie, cu un recital extraordinar al Corului Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti", mai precizează comunicatul menţionat. 

Partenerii UNSR în organizarea festivalului sunt Ministerul Tineretului şi Sportului, Casa de Cultură a Studenţilor, Direcţia de Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti. 

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.