Horoscopul zilei de miercuri, 3 septembrie 2014

Publicat in Eveniment 03 Septembrie 2014 1103 ori
Google+ WhatsApp
Horoscopul zilei de miercuri, 3 septembrie 2014
Horoscopul zilei de miercuri, 3 septembrie 2014

Berbec 

Astazi te mobilizezi bine la serviciu cu scopul precis de a-ti vedea materializandu-se proiectele personale si poti obtine un avantaj in sfera afacerilor, stiind cu cine ai de-a face si cam la ce sa te astepti. Este inca un rastimp favorabil excursiilor sau deplasarilor, ocazie cu care poti atrage simpatia tuturor celor din jur, in special cu pofta ta de viata debordanta.

 

 

Taur

Ai mai multa rabdare cu cei de acasa si parca nu ti se pare o corvoada faptul ca trebuie sa petreci mai mult timp cu ei, ba din contra, poti incerca un sentiment placut dat de apropierea autoimpusa de evenimente. Atentia la detalii si organizarea unui program sustinut care presupune implicarea alaturi de copii va reprezenta o sansa de a le cunoaste mai bine motivatiile.

 

Gemeni

Te poti dedica pe indelete unui demers de achizitionare sau vanzare in sfera imobiliara, stiind acum detaliile esentiale. Totusi, desi deschis la negocieri, sunt sanse sa oscilezi prea mult, fara a te putea decide. Poate ar fi cazul sa tii cont si de sfatul persoanei iubite sau a copiilor. Relaxarea pare sa fie obtinuta prin actiuni de socializare, deci fa-ti timp sa iesi in lume si sa schimbi impresii.

 

Rac

Atmosfera de la locul de munca se anunta una armonioasa si pare ca esti pe aceeasi lungime de unda cu proprii colegi, ceea ce iti ofera o anume senzatie de confort, incurajandu-te sa fii spontan si sa nu te plafonezi in actiuni de rutina. Faptul ca devii mai atent la necesitatea unui dialog cu partenerul de viata si disponibil pentru a gasi un compromis, e un avantaj pentru relatia voastra.

 

Leu

Daca la serviciu gasesti astazi puterea de a prelua cu fermitate fraiele, motivandu-ti astfel colegii pentru a livra rezultate palpabile, in sfera personala te poti bucura de o zi speciala. Buna dispozitie si manierele rafinate vor fi ingredientele de baza pentru a atrage atentia admiratorilor dar nici sansa de a-ti face publice talentele artistice nu ar trebui neglijata in cursul zilei de azi.

 

Fecioara

Poti petrece mai mult timp acasa, in intimitatea caminului, dar asta nu trebuie neaparat sa insemne ca te vei ocupa de treburi casnice, ci mai degraba ca preferi compania placuta si reconfortanta a persoanelor dragi. Cauta sa ajuti, acolo unde simti ca e cazul, fara insa a lua decizii care sa afecteze bugetul. Buna capacitate de concentrare te ajuta astazi sa faci progrese in cazul unui hobby.

 

Balanta

Zi favorabila schimburilor de idei si intalnirilor relaxante cu prietenii, poate chiar o iesire la un eveniment monden. Evita totusi sa faci concesii acolo unde nu e cazul, doar de dragul de a mentine o atmosfera placuta. In general, ceea ce-ti spune intuitia este aproape de adevar si nu trebuie sa depui un prea mare efort sa afli lucruri mai putin vizibile legate de cei din familie.

 

Scorpion

Astazi poti culege roadele proiectelor la care ai muncit si beneficia de sustinerea unor persoane cu influenta. Nu e cazul insa sa te culci pe o ureche si mai ales sa-ti permiti autoindulgente extravagante din punct de vedere financiar. In cercurile in care activezi se cere o reformulare a modului cum te exprimi si cum iti sustii punctul de vedere, iar azi ai ocazia sa vezi ca poti face imbunatatiri.

 

Sagetator

Voie buna si dispozitie de a-ti extinde cumva domeniul de cunoastere, calatorind, studiind sau luand contact cu persoane interesante, de o alta factura socio-culturala. Nu uiti insa nici de planurile pe care ti le-ai facut in privinta carierei, avand zilele acestea o mare putere de mobilizare, astfel incat sa poti obtine un alt nivel al veniturilor dar si cresterea stimei de sine.

 

Capricorn

Se poate ca astazi sa preferi doar compania persoanelor apropiate de sufletul tau, fiind mai retras din zona sociala. Este o buna ocazie de relaxare si de refacere a fortelor, mai ales daca alegi sa te plimbi in natura sau sa evadezi cu ajutorul unei lecturi captivante. Studiile pe care le aveai in plan pot beneficia acum de puterea ta crescuta de concentrare, deci profita de acest rastimp.


Varsator

Desi pari a avea un tonus relaxat si nu ratezi nicio iesire in societate, nu sunt sanse sa-ti scape vreun aspect important sau ca cineva sa-ti ascunda ceva. Cumva reusesti sa afli motivatiile care stau in spatele fiecaruia si acest lucru ar putea sa-ti confere un anume avantaj, pe care insa nu e indicat sa-l folosesti in scop manipulativ ci doar pentru a nu te entuziasma de false bune intentii.

 

Pesti

Faci ce-ti place, esti spontan, atragi popularitate si pari sa beneficiezi de sustinerea colaboratorilor, insuflandu-le din entuziasmul tau. Totusi, nu pune mai mult pret decat este cazul pe ceea ce spune lumea, ci mai degraba pe oamenii cu care alegi sa te asociezi. Ai rabdare sa discuti in detaliu si sa primeze considerentele practice, astfel incat planurile tale sa aiba o fundatie solida.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.