Sute de poliţişti vor asigura ordinea publică în ziua meciului de pe Ilie Oană

Publicat in Eveniment 20 August 2014 1872 ori
Google+ WhatsApp
Sute de poliţişti vor asigura ordinea publică în ziua meciului de pe Ilie Oană
Sute de poliţişti vor asigura ordinea publică în ziua meciului de pe Ilie Oană

Poliţiştii ploieşteni vor acţiona, joi, 21 august, pentru menţinerea unui climat de siguranţă civică şi pentru asigurarea fluenţei traficului rutier în zonă.

 

 

 

Pentru meciul de fotbal, care va avea loc pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, începând cu ora 20.15., la nivelul Poliţiei Prahova au fost dispuse măsuri suplimentare.

 

Astfel, 104 poliţişti de ordine publică, 79 de la poliţia judiciară, 16 din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi 20 din cadrul altor structuri vor acţiona punctual, în zona adiacentă stadionului „Ilie Oană”, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice premergător şi pe durata manifestării sportive.

 

25 de poliţişti rutieri vor acţiona pe principalele artere de circulaţie pentru fluidizarea şi monitorizarea traficului rutier. Traficul auto şi pietonal va fi restricţionat pe străzile adiacente stadionului începând cu ora 17.15.

 

Recomandăm tuturor cetăţenilor să respecte indicaţiile poliştilor şi să evite deplasarea cu autovehiculele în zona centrală a municipiului.

 

Atragem atenţia participanţilor la această manifestare sportivă să respecte măsurile stabilite de organizator şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare la locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.