Breaking news/ A murit Dinu Patriciu

Publicat in Eveniment 19 August 2014 Actualizat: 19 August 2014 1315 ori
Google+ WhatsApp
Breaking news/ A murit Dinu Patriciu
Breaking news/ A murit Dinu Patriciu

DINU PATRICIU A MURIT la Londra, la vârsta de 64 de ani, informează România TV. Unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, Dinu Patriciu suferea de o boală hepatică progresivă. 

 

 


DINU PATRICIU A MURIT la vârsta de 64 de ani, la Londra. 

 

Dinu Patriciu a cunoscut de-a lungul vieţii sale mărirea şi decăderea. A făcut primul milion după Revoluţia din 89, a înfiinţat prima firmă privată, a făcut parte din fondatorii PNL, a fost ministru, iar în 2007, când a vândut Rompetrol, a ajuns cel mai bogat român, cu o avere estimată la 3,4 miliarde de euro. În 2012, Dinu Patriciu a fost la un pas de moarte şi a fost supus unui transplant de ficat. Intervenţia a avut loc în decembrie 2012 la o clinică din Milano. Omul de afaceri suferea de o boală hepatică progresivă.

 

După operaţie, Dinu Patriciu mărturisea într-un interviu la România TV că şi-a făcut testamentul înainte de intervenţie.

 

"Seara aceea a fost de roman, pentru că fratele meu la mine cu un avocat de la Milano ca să îmi scriu testamentul. În timp ce făceam asta, au apărut medicii, zâmbind, care mi-au spus că au găsit un ficat şi că mă pregătesc de operaţie. În cele din urmă am ajuns pe masa de operaţie, răstignit ca şi Hristos. Este adevărat că îţi revezi viaţa", mărturisea Dinu Patriciu.Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.