Veşti EXCELENTE pentru românii cu credite. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al BNR

Publicat in Eveniment 04 August 2014 1273 ori
Google+ WhatsApp
Veşti EXCELENTE pentru românii cu credite. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al BNR
Veşti EXCELENTE pentru românii cu credite. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al BNR

Consiliul de Administraţie al Băncii Naţionale a României (BNR) a decis, luni, reducerea dobânzii de politică monetară la nivelul de 3,25% pe an, de la 3,5% pe an, începând cu data de 5 august 2014.

 
 

Conducerea BNR a decis, de asemenea, menţinerea ratelor rezervelor minime obligatorii aplicabile pasivelor în lei şi în valută ale instituţiilor de credit la nivelul de 12%, respectiv 16%.

 

În plus, Consiliul de Administraţie al BNR a analizat şi aprobat Raportul trimestrial asupra inflaţiei, care va fi prezentat într-o conferinţă de presă în data de 6 august 2014.

 

Analiştii financiari apreciau că BNR ar putea reduce dobânda cheie la 3,25% până la sfârşitul anului 2014, astfel că anunţul de luni al băncii este cu atât mai bine-venit.

 


Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.