Incepe campania "Marea debarasare" in Ploiesti. Vezi programul si punctele de colectare

Publicat in Eveniment 04 August 2014 1060 ori
Google+ WhatsApp
Incepe campania "Marea debarasare" in Ploiesti. Vezi programul si punctele de colectare
Incepe campania "Marea debarasare" in Ploiesti. Vezi programul si punctele de colectare

 

Primăria Municipiului Ploieşti, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti, anunţă desfăşurarea unei noi Campanii de colectare a deşeurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) în perioada 4 - 8 AUGUST 2014.

 

 

In aceasta perioada, operatorul de salubritate va colecta deşeurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) de la populatie în vederea gestionării ecoraţionale (tratare, reciclare, neutralizare).

 

Cetăţenii care posedă echipamente electrice şi electronice uzate (grele sau de mari dimensiuni), nefuncţionale, degradate pot scăpa de acestea printr-un simplu apel la numerele de telefon:

 

-       0244-541071 int. 114– Biroul Protecţia Mediului;

-       0800.800.884 – Dispeceratul Primăriei.

 

Participanţii la campanie sunt automat înscrişi în cadrul tombolei “Scoate deşeurile din casa ta!” ce se va desfăşura miercuri, 13 AUGUST 2014, ora 10.00 la parterul complexului Winmarkt Grand Center. Premiile tombolei, aparate de uz casnic si gospodaresc electrice, în valoare totală de 2000 RON sunt oferite de Asociaţia ROREC.

 

Regulamentul tombolei este disponibil pe www.rasp.ro.

 

Programul campaniei:

 

Persoanele care au echipamente electrice şi electronice de mici dimensiuni sunt aşteptate la Centrul Municipal de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice din strada Ciprian Porumbescu. Cetăţenii care au deseuri de mari dimensiuni pot solicita telefonic ridicarea de la domiciliu a DEEE-rilor de luni până joi în intervalul 08.00 – 16.00. La predarea acestora vor primi adeverinţa de predare – primire a deşeurilor si talonul de participare la tombola.

 

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.