Ploiesti: Peste 150 de maidanezi au fost ridicati de hingheri, in ultimele zile

Publicat in Eveniment 01 August 2014 1464 ori
Google+ WhatsApp
Ploiesti: Peste 150 de maidanezi au fost ridicati de hingheri, in ultimele zile
Ploiesti: Peste 150 de maidanezi au fost ridicati de hingheri, in ultimele zile

Polițiștii locali însoțesc lucrătorii Administrației Parcului Memorial “Constantin Stere” Bucov pe timpul acțiunilor organizate pentru strângerea câinilor fără stăpân de pe domeniul public, în vederea asigurării măsurilor de liniște și ordine publică.

 

 

 

Astfel, în ultimele trei săptămâni ale lunii iulie 2014, au fost ridicați peste 150 de câini comunitari din diferite zone ale municipiului Ploiești, de pe străzile Andrei Mureșanu, Bariera Unirii, Bulevardul București, Mărășești, Cosminele, Zamora, Mircea cel Bătrân, zona Malu Roșu și din vecinătatea Gării de Vest. S-a acționat atât ca urmare a planificărilor, cât și a sesizărilor primite cu privire la disconfortul pe care îl creează patrupedele ce se plimbă libere pe străzi, prezentând pericol pentru siguranța cetățenilor.

         

În timpul desfășurării acestor activități, ploieștenii și-au manifestat aprecirea față de acțiunile de strângere a câinilor fără stăpân, sprijinind cu informații depistarea acestora.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.