Iti place ciclismul montan? Mergi, sambata, la Sinaia si participa la CONCURS

Publicat in Eveniment 31 Iulie 2014 1428 ori
Google+ WhatsApp
Iti place ciclismul montan? Mergi, sambata, la Sinaia si participa la CONCURS
Iti place ciclismul montan? Mergi, sambata, la Sinaia si participa la CONCURS

Primăria Sinaia în parteneriat cu TeamXpert Sports Events organizează, sâmbătă 2 august, cea de a V-a ediție a competiției On Top of The World Bike Fest.

 

 

 

On Top of the World este un concurs de mountainbike, adresat tutoror pasionaților de ciclism și natură, cu trasee de dificultate diferită care fac legătura între Sinaia și Vf.Omu (2507 m). Este singură competiție de uphill din Romania iar elementul de unicitate si spectaculos este dat de cadrul natural deosebit: traseul străbate o mare parte din Parcul Natural Bucegi, o zonă pe cât de frumoasă pe atât de interesantă.

 

Concursul este adresat celor care iubesc muntele, natura, și au un nivel de pregătire satisfăcător la mersul pe bicicleta, indiferent dacă se consideră amatori sau profesioniști.

 

Categorii de concurs

 

Sunt patru trasee diferite, fiecare atribuite unei categorii:

EasyRide: Cota 2000 – Babele

HobbyRide: Sinaia – Cota 2000

ProfiRide: Sinaia – Babele

EliteRide: Sinaia – Vf.Omu

 

Cei aproximativ 100 de concurenți care și-au anunțat participarea vor lua startul sțmbătă, la ora 9.30 de pe Aleea Peleșului, urmând să străbată traseul ales, în funcție de categoria de concurs pentru care au optat.

 

Spre exemplu, cei înscriși la categoria Profi Ride vor parcurge un traseu de 18 km cu 1.670 m diferență de nivel până la Babele.

 

“Mă bucur că, și de această dată, această competiţie a adunat un număr frumos de participanți. De altfel, sunt fericit să văd cum numărul bicicletelor din orașul nostru creşte de la an la an. Ciclismul este un sport frumos şi curat. Transpus într-o competiţie montană, de o asemenea anvergură, el devine spectacol. Le doresc tuturor competitorilor vreme frumoasă sâmbătă şi multă energie! Succes!” a declarat Vlad Oprea, Primarul oraşului Sinaia.

                                                

Festivitatea de premiere va avea loc sâmbătă, la orele 17,30 în Parcul Dimitrie Ghica în faţa Casino-ului din Sinaia.                                                                                      

                                                                                                      

Pagina oficială a evenimentului: http://ontopoftheworld.ro/

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.