Atentie la instalatiile GPL! Un ploiestean a fost la un pas o catastrofa

Publicat in Eveniment 10 Iulie 2014 1275 ori
Google+ WhatsApp
Atentie la instalatiile GPL! Un ploiestean a fost la un pas o catastrofa
Atentie la instalatiile GPL! Un ploiestean a fost la un pas o catastrofa

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova au fost solicitate să intervină pentru gestionarea următoarelor evenimente:

 

 

În comuna Lapoş, sat Gold, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească.

            Au ars: acoperişul construit din lemn cu învelitoare ţiglă pe o suprafaţă de aproximativ 40 mp şi cca. 2 tone de furaje (fân).

            Cauza probabilă: flacară –foc deschis în spaţii deschise.

 

           

În municipiul Ploieşti, strada Ghe. Gr. Cantacuzino, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru asigurarea zonei la un autoturism care prezenta scăpări de gaze.

            S-a acţionat cu apă pulverizată pentru dispersia gazelor.

           

           

În localitatea Boldeşti Scăieni, strada Sondelor, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată.

            A ars vegetaţia uscată pe o suprafaţă de aproximativ 1500 mp.

            Cauza probabilă: flacără – foc deschis în spaţii deschise.

 

           

În comuna Băneşti, echipajele de pompieri au intervenit pentru evacuarea apei din subsolul unei case particulare, inundat pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp.

 

           

În localitatea Vălenii de Munte, strada Fundătura Victoriei, echipajele de pompieri au acţionat cu o motopompă pentru evacuarea apei din bucătărie şi curtea locuinţei.

 

           

În localitatea Vălenii de Munte, strada Mihail Kogălniceanu, echipajele de pompieri au intervenit cu mijloace de primă intervenţie pentru decolmatarea canalelor de scurgere.

 

 

Echipajele SMURD au intervenit în 36 cazuri de urgenţă medicală. În toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.