Amenzi pentru scaldatul in fantanile arteziene din Ploiesti. Cine le plateste?

Publicat in Eveniment 10 Iulie 2014 1154 ori
Google+ WhatsApp
Amenzi pentru scaldatul in fantanile arteziene din Ploiesti. Cine le plateste?
Amenzi pentru scaldatul in fantanile arteziene din Ploiesti. Cine le plateste?

În timpul activităților de menținere a ordinii și liniștii publice, în perioada sezonului cald, polițiștii locali au în atenție și fântânile arteziene, locuri unde anumite persoane, în special minorii, aleg să se scalde.

 

 

Poliția Locală Ploiești informează că, până în prezent, au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale celor care au fost depistați că se răcoreau în fântânile arteziene ori lacurile amenajate pe spațiile verzi, valoarea totală a acestora fiind de 6.500 lei.Totodată, polițiștii locali procedează la îndepărtarea persoanelor din zonă sau la încredințarea minorilor către părinți.

 

Conform H.C.L. nr. 228/2006 pentru aprobarea Regulamentului privind stabilirea unor masuri pentru gospodarirea municipiului Ploiesti, scăldatul și spălatul de către persoanele fizice în fântâni arteziene, cișmele și lacurile amenajate pe spațiile verzi se sancționează cu amendă cuprinsă între 500 – 1500 lei.

         

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.