Locurile de joacă din Ploieşti intră în reparaţii. Află unde se lucrează

Publicat in Eveniment 25 Iunie 2014 1598 ori
Google+ WhatsApp
Locurile de joacă din Ploieşti intră în reparaţii. Află unde se lucrează
Locurile de joacă din Ploieşti intră în reparaţii. Află unde se lucrează

Locurile de joacă de pe domeniul public din Ploieşti vor fi verificate de către angajaţii SC Servicii de Gospodărire Urbană.

 

 

Acolo unde este cazul, se vor face lucrări de recondiţionare a elementelor din componenţa obiectelor de joacă precum şi a mobilierului urban deteriorat/distrus din incinta spaţiilor de joacă. Astfel, elementele distruse vor fi înlocuite iar cele deteriorate vor fi reparate şi vopsite în scopul creării unor condiţii sigure de joacă pentru copii dar şi pentru a schimba aspectului estetic al zonelor respective.

 

În prezent, astfel de lucrări au loc în incinta Parcului Sala Sporturilor Olimpia. De asemenea, după finalizarea lor se va interveni în Parcul Mihai Viteazul şi Parcul Nichita Stănescu (Zona Nord). În acelaşi timp se vor derula şi activităţi de cosit iarbă şi tuns gard viu în parcuri, grădini publice, locuri de joacă, aliniamente, asociaţii de proprietari (în ordinea cronologică a depunerii solicitărilor).

 

sursa: www.republicanul.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.