ŞPAGĂ la BACALAUREAT 2014. Părinţii din 15 judeţe au strâns câte 500 de lei de fiecare elev "pentru apă"

Publicat in Eveniment 19 Iunie 2014 1460 ori
Google+ WhatsApp
ŞPAGĂ la BACALAUREAT 2014. Părinţii din 15 judeţe au strâns câte 500 de lei de fiecare elev "pentru apă"
ŞPAGĂ la BACALAUREAT 2014. Părinţii din 15 judeţe au strâns câte 500 de lei de fiecare elev "pentru apă"

BACALAUREAT 2014. Recenta întâlnire a membrilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa cu directorii unităţilor de învăţământ constănţene a debutat cu o promisiune electorală de toată frumuseţea, care, evident, a fost viu aplaudată.

 
 

BACALAUREAT 2014 cu probleme la Constanţa. Prof. dr. Răducu Popescu, inspector general, a anunţat că în următoarele zile va apărea o ordonanţă de urgenţă care va face fericite multe cadre didactice, scrie cugetliber.ro. În primul rând, profesorilor cu grad didactic I şi 25 de ani vechime li se va reduce norma la 16 ore, se va putea ieşi la pensie cu 30 de ani vechime, indiferent de vârstă şi cu pensia negrevată, vor primi gradaţii de merit şi secretarele şi informaticienii, definitivatul ar urma să se mute la universitate ş.a.m.d. „Propunerile au la bază discuţii începute încă de acum cinci ani, la care un rol important au jucat sindicatele", a ţinut să mai precizeze prof. Popescu.

 

După această veste s-a intrat în ordinea de zi propriu-zisă, dar destul de abrupt. „Există semnale că în 15 judeţe părinţii s-au organizat deja pentru protocolul examenelor scrise de Bacalaureat, adunând câte 500 de lei de la fiecare candidat pentru a cumpăra apă. Nu suntem printre aceste judeţe, dar rugămintea mea se adresează părinţilor să aprecieze corect că 500 lei pentru apă, pentru fiecare copil, este o sumă distorsionată şi ar fi păcat ca de la o chestie simplă să se ajungă la tragedii", a afirmat inspectorul general.

 

Care a continuat rugând directorii să se delimiteze de gesturi care ar putea îndurera toate colectivele de cadre didactice constănţene care ştiu... cât costă apa.

 

Cu certitudine, sunt cazuri şi în Constanţa de părinţii „grijulii", iar dacă „generalul" ar circula cu mijloacele de transport în comun ar avea şanse să audă cum se laudă elevii de la liceele tehnologice, în special, că „am speranţe să trec Bacu, chiar dacă nu mai ştiu nimic!". S-a descoperit şi „antidotul" contra filmărilor, dar suntem convinşi că nu-i o noutate.

 

 
Si tie ti s-au cerut bani la Bacalaureat? Trimite-ne mesajul tau pe adresa redactiei office@ph-online.ro sau www.phonline.ro@gmail.com

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.