Ploiestean, prins in flagrant in timp ce fura componente de cale ferata

Publicat in Eveniment 18 Iunie 2014 961 ori
Google+ WhatsApp
Ploiestean, prins in flagrant in timp ce fura componente de cale ferata
Ploiestean, prins in flagrant in timp ce fura componente de cale ferata

Un echipaj al Poliţiei Locale Ploieşti a observat, luni 16 iunie 2014, în jurul orei 13.20, un bărbat care se deplasa pe strada Depoului, în zona podului de lemn şi care avea asupra lui un bagaj voluminos.

 

 

Remarcând prezenţa poliţiştilor locali, individul a devenit agitat şi a luat-o la fugă pe calea ferată, abandonând pachetul pe care îl transporta.

 

Suspectul nu a dat curs somaţiei de a se opri, fiind reţinut după circa 30 de metri. Deoarece individul a devenit violent, poliţiştii locali au procedat la imobilizarea lui prin folosirea cătuşelor. Din verificările efectuate a rezultat că acesta sustrăsese patru componente ale liniei de transport feroviar, cu care intenţiona să părăsească zona.

         

Pentru continuarea cercetărilor, numitul M. Marian de 29 de ani, cu domiciliul în municipiul Ploieşti, a fost predat pe bază de proces-verbal lucrătorilor Poliţiei Transporturi Feroviare împreună cu bagajul în care se aflau componentele sustrase.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.