Investiţii la Buşteni şi Urlaţi în cadrul masterplanului de management al deşeurilor

Publicat in Eveniment 17 Iunie 2014 3378 ori
Google+ WhatsApp
Investiţii la Buşteni şi Urlaţi în cadrul masterplanului de management al deşeurilor
Investiţii la Buşteni şi Urlaţi în cadrul masterplanului de management al deşeurilor

Consiliul Judeţean (CJ) Prahova a anunţat, săptămâna trecută, predarea amplasamentelor pentru realizarea unor investiţii în cadrul masterplanului de management al deşeurilor.

 

 


Conform informării CJ, este vorba despre amplasamentele pentru obiectivele „Închiderea depozitului urban neconform de deşeuri Teleajen„ şi „Construirea Staţiilor de Transfer de la Buşteni şi Urlaţi”, care se vor realiza în cadrul contractului de lucrări finanţat prin proiectul „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în Prahova”.

 


Contractul are o valoare de 25.374.350 lei, iar ofertantul câştigător are la dispoziţie 18 luni pentru realizarea obiectivelor, ordinul de începere a lucrărilor fiind dat în data de 4 iunie. Contractul prevede, de asemenea, dotarea cu echipamente şi mijloace de transport pentru staţiile de transfer existente în Drăgăneşti şi Valea Doftanei, construite prin proiect PHARE, respectiv, buget local.

 


Masterplanul de management al deşeurilor are o valoare totală de 164.230.212 lei, fiind finanţat în cadrul Programului Operaţional Sectorial de Mediu 2007-2013, Axa prioritară 2 POS Mediu– “Dezvoltarea sistemelor de management integrat al deşeurilor şi reabilitarea siturilor contaminate istoric”, Domeniul major de intervenţie 1 –“Dezvoltarea sistemelor integrate de management al deşeurilor şi extinderea infrastructurii specifice”.

 
 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.