Atentie la micii cumparati din hipermarketuri. Ce a gasit un ploiestean, dupa ce a desfacut o caserola

Publicat in Eveniment 07 Iunie 2014 3333 ori
Google+ WhatsApp
Atentie la micii cumparati din hipermarketuri. Ce a gasit un ploiestean, dupa ce a desfacut o caserola
Atentie la micii cumparati din hipermarketuri. Ce a gasit un ploiestean, dupa ce a desfacut o caserola

Atentie la micii pe care ii cumparati din hipermarketuri! Un barbat din Ploiesti si-a luat o caserola de mici, iar cand a ajuns acasa si a desfacut-o, l-a lovit un miros dezgustator.

 

 

Omul s-a dus glont inapoi la magazin sa le ceara explicatii angajatilor, care i-au oferit un raspuns de-a dreptul halucinant: "Nu e nimic in neregula cu produsul!". Convins insa ca are dreptate, barbatul i-a chemat pe inspectorii OPC. Acestia au luat la verificat rafturile magazinului, iar apoi au dat amenzi.

 

Inspector OPC: "Oh, dar ce miroase, de aici miroase. Ori n-au fost pastrati in conditii necorespunzatoare la ei, ori au utilizat materii prime care au fost cu probleme. Rezultatul e asta..."

 

Era deja seara cand Robert a mers la hipermarket, de unde si-a luat mai multe produse, printre care si o caserola de mici. 12 lei a platit pentru micii produsi de magazin. Cand a ajuns insa acasa, a regretat alegerea facuta.

 

Dupa ce angajatii i-au oferit raspunsul halucinant ca produsul nu are nicio problema, omul a sunat la protectia consumatorului. Imediat au aparut inspectorii OPC, care au verificat rafturile din magazin.

 

Inspectorii au decis sa amendeze magazinul.

 

Alexandru Cardei inspector OPC Prahova: "Sanctiunea va fi de aproximativ 30.000 de lei. E un produs cu deficiente calitative grave. La asa miros, e toxinfectie alimentara sigur, are asigurata."

 

Reprezentantii hipermarketului ne asigura insa ca marfa de la raft este de buna calitate. Mirosul ce razbate insa din caserola de mici nu ii atrage nici macar pe caini.

 

Inspectorii OPC au prelevat mai multe probe din carne si urmeaza sa fie analizate de medicii directiei sanitar veterinare. Abia dupa rezultatele testelor se va putea stabili exact cine are dreptate.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.