Ca-n Vestul Salbatic! Ce au descoperit politistii in casele unor prahoveni suspectati ca detin ilegal arme letale

Publicat in Eveniment 06 Iunie 2014 1246 ori
Google+ WhatsApp
Ca-n Vestul Salbatic! Ce au descoperit politistii in casele unor prahoveni suspectati ca detin ilegal arme letale
Ca-n Vestul Salbatic! Ce au descoperit politistii in casele unor prahoveni suspectati ca detin ilegal arme letale

            22 de arme, 4 letale şi 18 neletale, muniție, instrumente de fabricare artizanală a muniției, precum și carne de vânat au fost ridicate în vederea indisponibilizării, în urma celor 26 de percheziții coordonate de Direcţia Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase - I.G.P.R., în 7 judeţe.

 

 

 

Activitățile desfășurate în această dimineață pe raza județelor Constanţa, Caraş Severin, Gorj, Ilfov, Mehedinţi, Prahova şi Teleorman, precum şi a municipiului Bucureşti au vizat mai multe persoane bănuite de deţinere ilegală de arme supuse autorizării.

 

Astfel, în urma perchezițiilor desfășurate de polițiștii specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase, sub coodonarea direcţiei de specialitate din cadrul I.G.P.R, au fost indisponibilizate 22 de arme, 3 letale și 19 neletale.

 

Din totalul armelor indisponibilizate, 13 arme neletale și una letală au fost ridicate de la Constanța, 2 letale și una neletală de la Prahova, 2 arme neletale au fost ridicate de la Gorj, câte o armă neletală de la Teleorman și Ilfov, iar o armă letală a fost ridicată de la Caraș-Severin.

 

De asemenea, polițiștii au descoperit carne de vânat provenită ca urmare a săvârşirii infracţiunii de braconaj cinegetic, instrumente de fabricare artizanală a muniţiei, câini din rasa ogari folosiţi la săvârşirea infracţiunii de braconaj cinegetic, precum şi 165 de bucăți de cartuşe de diferite calibre.

 

Percheziţiile au vizat locuinţele şi autovehiculele unor persoane bănuite de deţinere ilegală de arme neletale supuse autorizării ce ar fi fost achiziţionate din Bulgaria.

 

În activităţi au fost angrenaţi poliţişti de la structurile de arme, explozivi şi substanţe periculoase, criminalişti şi luptători ai structurilor de intervenţie de la inspectoratele de poliţie ale judeţelor vizate şi ai Poliţiei Capitalei.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.