Noi detalii despre controlorii spagari de la TCE. Calatorii confirma, pe rand, strategia de incasare a banilor

Publicat in Eveniment 05 Iunie 2014 1314 ori
Google+ WhatsApp
Noi detalii despre controlorii spagari de la TCE. Calatorii confirma, pe rand, strategia de incasare a banilor
Noi detalii despre controlorii spagari de la TCE. Calatorii confirma, pe rand, strategia de incasare a banilor
Din ce in ce mai multi cititori Ph-online.ro confirma faptul ca au fost obligati sa dea spaga controlorilor TCE Ploiesti. In urma articolelor publicate pe tema abuzurilor pe care acesti angajati le savarsesc fata de calatori, inca un cititor ne-a trimis la redactie experienta avuta cu aceeasi echipa de controlori care "actioneaza" pe traseul 30. Iata ce povesteste cititoarea noastra:
 
 
 
 
"Confirm cele relatate de cititorul dumneavoastra in articolul in care se vorbeste despre cum a dat spaga controlorilor sa nu-l amendeze(pe nedrept bineinteles). Exact pe traseul 30 tot in dimineata zile de 3 iunie 2014 veneam de la o colega de fostul Orient(mentionez ca nici eu nu locuiesc in Ploiesti) si aveam la mine abonamentul,dar imi uitasem acasa legitimatia. Aceiasi controlori de care au povestit si autorii relatarilor precedente(femeia mai grasuta si barbatul cu mustata) s-au luat de mine in autobuz,cerandu-mi actele de identitate(pe care le-am dat),iar pana cand nu le-am dat suma de 20 de lei au refuzat sa imi dea buletinul inapoi si  nu m-au lasat sa cobor din autobuz la statia de la Rompetrol din Bariera Bucuresti(in autobuz erau decat 2 sau 3 persoane),iar pana cu putin inainte de  UPG barbatul cu mustata m-a jignit facandu-ma hoata si zicandu-mi ca s-a saturat de hoti care merg cu abonamentele altora. Atunci,dupa ce am trecut de Rompetrolul din bariera le-am dat banii si mi-au dat actul inapoi lasandu-ma sa cobor la UPG(nu apucasera sa scrie procesul verbal). Aceasta a fost doar povestea mea,insa mereu vad acesti controlori luandu-se in special de elevi, studenti cu abonamente si de cei cu bilete de student."

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.