Locuiesti pe una dintre aceste strazi si ai construit fara autorizatie? Vin controalele!

Publicat in Eveniment 02 Iunie 2014 1470 ori
Google+ WhatsApp
Locuiesti pe una dintre aceste strazi si ai construit fara autorizatie? Vin controalele!
Locuiesti pe una dintre aceste strazi si ai construit fara autorizatie? Vin controalele!

Primăria Municipiului Ploieşti, prin Serviciul Public Finanţe Locale, informează contribuabilii ploieşteni că vor continua acţiunile de control în vederea identificării construcţiilor ilegale şi pentru intrarea în legalitate a acestora. Astfel, în perioada 02 – 06 iunie 2014, echipele de control vor fi prezente pe străzile Tismana şi Temişana.

 

 

În urma acţiunilor respective vor fi verificate toate imobilele, în scopul identificării celor construite fără autorizaţie sau a celor care nu au respectat autorizaţia de construire. Obiectivul controalelor este şi acela de a identifica construcţiile finalizate, care nu au fost declarate la Serviciul Public Finanţe Locale Ploieşti şi pentru care proprietarii nu plătesc impozit, în condiţiile legii.

 

Acţiunile de control vor avea loc de luni până vineri, între orele 900-1100.

 

Echipele de control vor fi formate din trei inspectori ai Direcţiei Generale de Dezvoltare Urbană, Poliţiei Locale Ploieşti şi Serviciului Public Finanţe Locale Ploieşti.  Inspectorii vor avea asupra lor ecusoane, legitimaţii de serviciu şi ordine de deplasare.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.