Cu ce s-a ocupat Politia Locala in weekend

Publicat in Eveniment 02 Iunie 2014 1609 ori
Google+ WhatsApp
Cu ce s-a ocupat Politia Locala in weekend
Cu ce s-a ocupat Politia Locala in weekend

Poliția Locală Ploiești a desfășurat în perioada 30 mai - 1iunie 2014 o serie de acțiuni având ca scop prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de fapte antisociale. În acest sens, au fost legitimate 195 de persoane și au fost aplicate 84 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 10.185 lei.

 

 

 

Astfel, în timpul activităților de patrulare polițiștii locali au depistat o serie de persoane care deranjau ordinea și liniștea publică, consumau băuturi alcoolice pe domeniul public, depozitau deșeuri menajere în alte locuri decât cele special amenajate, dețineau acte de identitate expirate ori nu au solicitat eliberarea acestora la împlinirea vârstei de 14 ani, apelau la mila publică, circulau cu atelaje hipo pe alte trasee decât cele stabilite de municipalitate. Totodată, au fost aplicate sancțiuni contravenționale și pentru nerespectarea unei bune conduite în traficul rutier.

 

Consilierii din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice au acționat și pentru fluidizarea traficului rutier în zona Halelor Centrale, în intersecțiile aglomerate, precum și în perimetrul lucrărilor de modernizare a infrastructurii orașului care se derulează în municipiul Ploiești.      

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.