Atentie, ploiesteni! Incepe dezinsectia pentru starpirea capuselor

Publicat in Eveniment 27 Mai 2014 1281 ori
Google+ WhatsApp
Atentie, ploiesteni! Incepe dezinsectia pentru starpirea capuselor
Atentie, ploiesteni! Incepe dezinsectia pentru starpirea capuselor

Primăria municipiului Ploieşti, prin Regia Autonomă de Servicii Publice, aduce la cunoştinţa cetăţenilor ca începând de astăzi, pe o perioadă de trei zile, se vor aplica tratamente pentru combaterea căpuşelor.

 

 

 

Acţiunile de dezinsecţie se desfăşoară conform graficului încheiat între municipalitate şi operatorul acestui serviciu, SC Coral Impex SRL. Acestea se vor derula unitar la nivelul unităţilor de învăţământ şi unităţiloe sanitare, la locurile de joacă, în parcuri şi în zona centrală.

 

Totodată, ca urmare a sesizărilor primite de la cetăţeni prin Dispeceratul permanent al municipalităţii ,0244 984, se vor aplica tratamente pentru combaterea căpuşelor în cartierul Mimiu, străzile Văii, Fragilor, Vintileanca, Democraţiei, Aleea Şcolii, etc.

 

În acest context, în perioada de timp precizată anterior, ploieştenii sunt rugaţi să nu lase copiii sa se joace in iarba.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.