Atentie, soferi! Lucrarile din intersectia de la McDonald's Nord vor continua pe timp de noapte

Publicat in Eveniment 23 Mai 2014 1144 ori
Google+ WhatsApp
Atentie, soferi! Lucrarile din intersectia de la McDonald's Nord vor continua pe timp de noapte
Atentie, soferi! Lucrarile din intersectia de la McDonald's Nord vor continua pe timp de noapte

APA NOVA Ploiesti anunta executarea unor lucrari in intersectia Soseaua Nordului – B-dul. Republicii, lucrari conditionate de investitiile Primariei Municipiului Ploiesti pentru reabilitarea liniilor de tramvai.

 

 

Astfel, APA NOVA Ploiesti, prin SC Acvatot SRL, va executa, pe timpul noptii, lucrari pentru realizarea proiectului „Reabilitare retea apa pe Soseaua Nordului – B-dul. Republicii CV9-CV10”, dupa cum urmeaza: in noaptea de vineri, 23 mai, spre sambata, 24 mai, intre orele 20.00 - 10.00 si in noaptea de sambata, 24 mai, spre duminica, 25 mai, intre orele 20.00 - 10.00.

 

Lucrarile pentru montarea retelei de apa potabila vor continua si in urmatoarele 2 saptamani.

 

Deoarece lucrarile vor restrictiona semnificativ circulatia rutiera pe sensul de mers Sos. Nordului – Sos. Vestului, respectiv Sos. Vestului – Sos. Nordului, rugam participantii la traficul rutier sa respecte semnalizarea indicatoarelor rutiere montate in zona si le recomandam, in masura in care este posibil, sa aleaga rute ocolitoare.

 


Eventualele reclamatii si solicitari de informatii suplimentare se pot face 24 de ore din 24 la Centrul de apel al APA NOVA Ploiesti, la numarul de telefon 0800 800 923 (apel gratuit) apelabil din reteaua Romtelecom, iar din alte retele de telefonie fixa sau mobila la numarul 0244 407630 (apel taxabil).

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.