Ce golani! A fost vandalizat trabantul ornamental din parcul "Mihai Viteazul"

Publicat in Eveniment 21 Mai 2014 Actualizat: 21 Mai 2014 3071 ori
Google+ WhatsApp

În detrimentul eforturilor societăţii noastre de a înfrumuseţea zonele verzi aparţinând domeniului public al municipiului şi de a înfiinţa noi spaţii verzi destinate relaxării cetăţenilor oraşului, unele persoane încearcă sustragerea sau distrugerea materialului dendro-floricol", se arata in comunicatul de presa transmis de reprezentantii Serviciilor de Gospodarire Urbana Ploiesti.

 

 

 

Azi noapte, persoane neidentificate au încercat sustragerea suportului (caroserie veche trabant) amenajării peisagistice din Parcul Mihai Viteazul. Toate aceste acţiuni au avut, însă, ca rezultat vandalizarea atât a materialul dendro-floricol din zona respectivă, cât şi a elementelor din decor ( îndepărtarea unei părţi din mocheta ce acoperea caroseria etc)

 

În urma incidentului, au fost întocmite adrese către instituţiile abilitate să intervină în aceste cazuri. De asemenea, personalul specializat al SGU  derulează, în acest moment, activităţi de refacere a zonei verzi respective.

 

Asa arata trabantul decorativ:

 

Vezi cum arata acum, in galeria foto de mai jos:

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.