Spitalul din Urlati ar putea fi deschis peste cateva zile!

Publicat in Eveniment 19 Mai 2014 1897 ori
Google+ WhatsApp
Spitalul din Urlati ar putea fi deschis peste cateva zile!
Spitalul din Urlati ar putea fi deschis peste cateva zile!

Veste bună pentru cei aproximativ 60.000 de cetăţeni de pe Valea Cricovului! Spitalul de la Urlaţi ar putea fi redeschis, în mod practic, de la data de 1 iunie.

 

 

Anunţul a fost făcut chiar de ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, care a făcut o vizită, în urmă cu câteva zile, la această unitate sanitară.

 

”De la 1 iunie, spitalul de la Urlaţi trebuie să primească toate solicitările pacienţilor din zona aferentă, înţeleg că peste 60.000 de suflete se pot adresa acestei unităţi spitaliceşti. (...) Acesta este al 11-lea spital pe care îl redeschidem”, a declarat Bănicioiu.

 

El a arătat că autorităţile au conservat bine acest spital care a fost închis printr-o decizie ”nebunească”, în 2011, în condiţiile în care avea toate dotările necesare, inclusiv aparatură nouă.

 

”O decizie nebunească care sperăm să nu se mai regăsească niciodată. Aici e un caz fericit, pentru că îl putem redeschide, autorităţile locale păstrând foarte bine tot ceea ce înseamnă spital, interior. Nu au fost deteriorări sau furturi cum am văzut în alte părţi. E foarte greu să redeschizi un spital închis, dar aici cred că şi din punct de vedere igienico-sanitar, funcţional şi administrativ putem fi gata de la 1 iunie”, a explicat ministrul.

 

Ziarul Republicanul

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.