Ploiesteanul Sabin Ivanof dezvaluie: Bănică Jr. o BĂTEA şi ŞANTAJA pe Andreea Marin

Publicat in Eveniment 17 Mai 2014 Actualizat: 18 Mai 2014 2545 ori
Google+ WhatsApp
Ploiesteanul Sabin Ivanof dezvaluie: Bănică Jr. o BĂTEA şi ŞANTAJA pe Andreea Marin
Ploiesteanul Sabin Ivanof dezvaluie: Bănică Jr. o BĂTEA şi ŞANTAJA pe Andreea Marin

 

Războiul între Ştefan Bănică şi Sabin Ivanof, soţul Simonei Pătruleasa, a pornit de la un bloc de locuinţe construit de firma deţinută de fraţii Ivanof pe un teren cumpărat prin credit bancar de cântăreţ.

 

 


"Andreea Marin nu ar fi putut să iasă niciodată din căsnicia cu el şi din partaj dacă acel bloc nu era construit pe teren. Patru ani de zile, Bănică a şantajat-o pe Andreea Marin şi a pus-o să semneze nu ştiu câte convenţii să nu spună la presă bătăile pe care i le aplica în concedii şi acasă", a afirmat Sabin Ivanof, sâmbătă, la România TV.

 

Ştefan Bănică Jr. şi Sabin Ivanof au construit un bloc de locuinţe, în valoare de aproape 1 milion şi jumătate de euro, însă odată finalizată lucrarea, a început şi războiul între cei doi. Dacă Ivanof îl acuză pe Ştefan că s-a opus vânzării apartamentelor, Bănică susţine că el a rămas fără niciun profit şi pe deasupra trebuie să plătească şi ratele la bancă.

 

"Obligatiile mele erau sa vin cu acest teren pe care sa i-l pun la dispozitie si sa imi platesc ratele lunare la banca pentru creditul luat, iar domnul Ivanof se obliga sa construiasca un bloc pe acest teren, sa suporte toate cheltuielile aferente, iar la sfarsit blocul sa se vanda, sa imi acopar creditul de la banca, dupa care profitul sa se imparta intre asociati", a declarat Bănică.

 

Numai că din perspectiva lui Sabin Ivanof lucrurile stau puţin diferit. Bănică ar fi plănuit să-l înşele încă de la început.

 

"Înţelegerea spunea aşa: el are terenul, noi construim blocul. După ce se termină blocul, apartamentele se vând toate. O parte ne revine nouă, o parte dânsului. De trei ani de zile ne obstrucţioneaza şi nu ne permite să vindem apartamentele, aşa că s-a dus şi profitul. Dar vrem măcar prestaţia noastră de 1.400.000 de euro", a declarat omul de afaceri pentru ziarul Click. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.