Directorul "Transport Urban Sinaia", victima escrocheriilor online. Nu raspundeti daca ati primit si voi un astfel de email!

Publicat in Eveniment 16 Mai 2014 3762 ori
Google+ WhatsApp
Directorul "Transport Urban Sinaia", victima escrocheriilor online. Nu raspundeti daca ati primit si voi un astfel de email!
Directorul "Transport Urban Sinaia", victima escrocheriilor online. Nu raspundeti daca ati primit si voi un astfel de email!

Bogdan Falcescu, directorul Transport Urban Sinaia, societatea care gestioneaza activitatea Telegondolei Sinaia, s-a trezit ca a trimis emailuri mai multor persoane straine prin care solicita diferite sume de bani. Totul este, insa, o escrocherie a unor indivizi care au reusit sa obtina accesul la contul de email al directorului telegondolei.

 

 

 

Un astfel de mesaj a ajuns si pe adresa redactiei si este limpede ca lacrima ca avem de-a face cu o alta tentativa de escrocare. Mailul este redactat in limba engleza si ii indeamna pe destinatari sa trimita sume de bani in conturi dubioase, totul sub pretextul unei intamplari nefericite.

 

"Good Morning,

 

I really hope you get this fast. I could not inform anyone about my trip, because it was impromptu. I had to be in Lugansk Ukraine for a program. The program was successful, but my journey has turned sour. I misplaced my wallet and cell phone on my way back to the hotel i lodge in after i went for sight seeing. The wallet contained all the valuables things i have. Now, my passport is in custody of the hotel management pending when i make payment.

 

I am sorry if i am inconveniencing you, but i have only very few people to run to now. i will be indeed very grateful if i can get a loan of $2,750 from you. this will enable me sort our hotel bills and get my sorry self back home. I will really appreciate whatever you can afford in assisting me with. I promise to refund it in full as soon as I return. let me know if you can be of any assistance. Please, let me know soonest. Thanks so much...

 
Cu bune gânduri,

Bogdan FALCESCU
GENERAL MANAGER

Calea Bra?ovului, nr.4
Sinaia, România
Telefon: +40 244.310.334
Fax: 0372.876.047
Tel. mobil: 0726.134.166
E-mail:;
Web:www.sinaia-ski.ro

 
 
 
Acesta este mesajul primit de mai multe persoane din anturajul lui Falcescu si nu numai. In cazul in care ajunge si la voi, tineti cont ca este o escrocherie, aspect confirmat de directorul Transport Urban Sinaia, pe contul personal de Facebook:
 
 
"În urmă cu câteva minute, mi-a fost spart mail-ul personal de Yahoo. Unii dintre voi au primit un mail în engleză prin care vi se solicită bani pentru că aș fi rămas în Ucraina, fără bani și acte. Vă rog să nu răspundeți acestui mail. Sunt în regulă, nu vă speriați. Sunt pus în gardă. Am luat măsurile de securitate necesare. E doar campanie electorală din nou. Va fi rău, rău de tot pentru cei care se ocupă de mizeriile astea!"

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.