Descoperire macabra pe strada Cameliei: Ploiesteancă, găsită moartă în casă de pompieri

Publicat in Eveniment 15 Mai 2014 2185 ori
Google+ WhatsApp
Descoperire macabra pe strada Cameliei: Ploiesteancă, găsită moartă în casă de pompieri
Descoperire macabra pe strada Cameliei: Ploiesteancă, găsită moartă în casă de pompieri

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova au fost solicitate să intervină pentru gestionarea următoarelor evenimente:

 

 

           

În localitatea Breaza, strada Republicii, echipajele de pompieri au intervenit cu două motopompe pentru evacuarea apei din subsolul unei instituţii de învăţământ, inundat pe o suprafaţă de aproximativ 90 mp.

 

           

În comuna Bărcăneşti, sat Româneşti – DN1, echipajele de pompieri au intervenit cu mijloace de primă intervenţie pentru degajarea unui copac căzut pe partea carosabilă.

 

           

În municipiul Ploieşti, strada Cameliei, echipajele de pompieri au intervenit pentru deblocarea uşii unui imobil. Din nefericire, proprietara A. Elena, în vârstă de 87 de ani, a fost găsită decedată.

 

           

În comuna Blejoi, sat Ţânţăreni, echipajele de pompieri au intervenit cu mijloace de primă intervenţie pentru degajarea unui copac căzut pe gardul unei gospodării.

 

           

În localitatea Vălenii de Munte, strada Fundătura Victoriei, echipajele de pompieri au acţionat cu o motopompă pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie.

 

 

În localitatea Băicoi, strada Lebedei, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism, proprietar T. Adrian.

Au ars: materiale plastice, instalaţia electrică şi elemente din tablă de la compartimentul motor.

Cauza probabilă: scurtcircuit electric – cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată în urma unei acţiuni mecanice ori fizice.

 

           

În municipiul Ploieşti, strada Semenicului, echipajele de pompieri au intervenit cu mijloace de primă intervenţie pentru degajarea unui copac căzut pe acoperişul unei case particulare. A fost afectat acoperişul casei construit din tablă pe o suprafaţă de aproximativ 15 mp precum şi gardul locuinţei pe o suprafaţă de 6 mp.

 

           

În comuna Măneciu, sat Cheia – DN1A km 152+800, echipajele de pompieri au intervenit cu mijloace de primă intervenţie pentru degajarea unui copac căzut pe partea carosabilă.

 

           

În localitatea Buşteni – DN1 km 132+350, echipajele de pompieri au intervenit cu mijloace de primă intervenţie pentru degajarea unui copac căzut pe partea carosabilă.

 

           

În comuna Gura Vitioarei – DJ 102G, echipajele de pompieri au intervenit cu mijloace de primă intervenţie pentru degajarea unui copac căzut pe partea carosabilă.

 

 

    Echipajele SMURD au intervenit în 33 cazuri de urgenţă medicală. În toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

                                                                                          

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.