Cat costa sa adopti un delfin

Publicat in Eveniment 12 Mai 2014 2759 ori
Google+ WhatsApp
Cat costa sa adopti un delfin
Cat costa sa adopti un delfin

Iubitorii delfinilor pot adopta unul dintre inteligentele animale, la distanţă. În contextul în care tot mai mulţi delfini eşuează pe litoralul Mării Negre din cauza plaselor de pescuit abandonate în mare, dar şi a poluării excesive, un ONG din Constanţa a găsit un mod de a-i salva. Poate contribui orice persoană care îndrăgeşte animalele.

 

 

 

Campania denumită generic „Adoptă un delfin” a ONG-ului Mare Nostrum le oferă posibilitatea tuturor celor care iubesc delfinii să îi adopte la distanță, cu o donație simbolică de 100 de lei pe an sau 500 de lei pe viață.

 

Şi agenţii economici pot face donaţii, dar sumele sunt mai mari: pornesc de la 500 de lei şi pot ajunge la 5000 de lei.

 

În urma donației, părintele adoptiv va primi un certificat de adopție și va sprijini astfel reproducerea acestei specii aflate în dificultate.

 

În anii precedenți, 188 de delfini și-au găsit părinți adoptivi: 149 dintre ei pentru un an de zile, iar 39 pe viață. Suma totală de 39.000 de lei a fost direcționată pentru cumpărarea a 24 de dispozitive acustice pentru foto-identificarea delfinilor din apele litoralului românesc, dar și pentru creșterea numărului de intervenții rapide.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.