Fluxul nu a fost găsit.

Studentii ploiesteni au defilat in robe si in costume traditionale

Publicat in Eveniment 12 Mai 2014 1251 ori
Google+ WhatsApp
Studentii ploiesteni au defilat in robe si in costume traditionale
Studentii ploiesteni au defilat in robe si in costume traditionale

La sfârşitul săptămânii trecute, în Campusul U.P.G. a avut loc spectacolul “Young European Dancers”, desfăşurat în cadrul celei de-a II-a ediţii a Festivalului UniverCity, sub egida Zilelor Universitare Europene - “Împreună pentru un oraş european”.

 

 

 

Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti şi Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti au organizat un eveniment de amploare, în care peste 350 de studenţi şi profesorii lor au celebrat valorile comune ale ţărilor din Uniunea Europeană.

 

După ce au defilat îmbrăcaţi în robe pe aleile campusului, tinerii au dansat - antrenând pe toţi cei prezenţi într-un flashmob - pe melodia "Happy" a lui Pharell Williams. A urmat o paradă spectaculoasă a costumelor naţionale europene.

 

Alocuţiunile rectorului Mihai Pascu Coloja şi ale deputatului Dragoş Zisopol, vicepreşedinte al Comisiei pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport a Camerei Deputaţilor au marcat momentul deschiderii oficiale a Zilelor Universitare Europene.

 

Ziarul Prahova

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.