Doua unitati de invatamant din Prahova, declarate „scoli europene”

Publicat in Eveniment 12 Mai 2014 1905 ori
Google+ WhatsApp
Doua unitati de invatamant din Prahova, declarate „scoli europene”
Doua unitati de invatamant din Prahova, declarate „scoli europene”

Pe 20 mai, la sediul Guvernului României, în prezenţa prim- ministrului Victor Ponta, va avea loc ceremonia de premiere a celor 65 de instituţii de învăţământ din ţară care au fost declarate câştigătoare în cadrul competiţiei naţionale „Şcoală Europeană” -ediţia 2014, informeaza Ziarul Prahova.

 

 

 

Din Prahova, au obţinut, anul acesta, râvnita distincţie: Colegiul Naţional „Nichita Stănescu” Ploieşti (pentru a doua oară) şi Liceul Tehnologic de Servicii „Sfântul Apostol Andrei” Ploiești (pentru prima dată). Şcolile declarate câştigătoare vor primi, pe lângă Certificatul „Şcoală Europeană -2014”, şi fonduri ce vor fi utilizate pentru îmbunătăţirea bazei materiale. Anul trecut, suma alocată de ministerul de resort fiecărei şcoli câştigătoare a fost de 5000 de lei.

 

Certificatul este valabil pentru o perioadă de trei ani, după care şcoala trebuie să candideze din nou dacă doreşte să reconfirme titlul obţinut. În judeţ mai deţin acest certificat - obţinut în anii trecuţi - Şcoala „Sfânta Vineri” din Ploieşti, Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Ploieşti, Grădiniţa nr. 40 din Ploieşti, Colegiul Militar din Breaza.

 

Competiţia naţională se adresează tuturor unităţilor de învăţământ preuniversitar care au fost şi sunt implicate în programele europene din domeniile educaţiei şi al formării profesionale. Specialişti în domeniul educaţiei evaluează, în cadrul concursului, calitatea şi coerenţa managementului fiecărei şcoli candidate, precum şi impactul activităţilor derulate de şcoli în cadrul proiectelor europene.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.