Ploiestiul ramane fara locuri de veci. Cimitirele sunt pline!

Publicat in Eveniment 09 Mai 2014 1711 ori
Google+ WhatsApp
Ploiestiul ramane fara locuri de veci. Cimitirele sunt pline!
Ploiestiul ramane fara locuri de veci. Cimitirele sunt pline!

Trei dintre cele patru cimitire din Ploiești, Viișoara, Eternitatea și Bolovani, sunt, de ani buni, declarate de Primăria Ploiești ca “locații închise”, în sensul că sunt ocupate la capacitate maximă, singurele excepții de înhumare fiind în criptele de familie sau în locuri de veci redistribuite după expirarea termenului de concesionare, în lipsa unei alte solicitări, informeaza colegii de la www.phon.ro

 

 

Singurul cimitir în care mai pot fi concesionate locuri de veci în Ploiești este cel din Mihai Bravu, însă nici aici situația nu este una confortabilă.

 

Potrivit lui Donald Constantin, directorul Societății de Gospodărire Urbană Ploiești, care se ocupă de administrarea cimitirelor din oraș, în cimitirul Mihai Bravu mai sunt libere doar 420 de locuri, la care ar purea să se adauge alte aproximativ 200, pentru care concesionarii nu și-au plătit taxele.

 

Taxa anuală pentru un loc de veci în Ploiești variază între 20 și 35 de lei.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.